fbpx

Dyb Ro & Hvile

Dyb Ro & Hvile

🌸 Forkæl dig selv med en aften fyldt med ro og nærvær 🌸

Tag en pause fra hverdagens travlhed og kom med til en 3-timers restorativ yoga-eftermiddag på Skovgård, hvor du får mulighed for at give slip og finde ind i dyb afspænding. Der skabes et rum, hvor du kan sænke farten, berolige nervesystemet og mærke, hvordan kroppen gradvist slipper spændingerne. Denne eftermiddag er en invitation til at genfinde ro og indre balance, hvor krop og sind kan genoplade.

Restorativ yoga er en blid, nærende praksis, hvor vi bruger puder og tæpper til at støtte kroppen i dybe, afslappende stillinger. Her handler det ikke om at strække eller udfordre, men om at give både krop og sind mulighed for at lande i fuldstændig afspænding. Denne praksis er ideel til at reducere stress, genopbygge energi og skabe en dybere forbindelse til dit indre.

Vi starter aftenen med blide, flydende bevægelser, der langsomt fører os ind i dybe, afspændende restorativ stillinger. Du vil opleve, hvordan kroppen får lov til at give slip, og spændingerne smelter væk. Med støtte fra æteriske olier, de beroligende toner fra koshi-klokker og blid musik, inviterer jeg dig til at finde dyb ro og hvile.

Aftenen rundes af med en dyb savasana og guidet meditation, der giver plads til refleksion og indre ro. Vi afslutter med hygge, en varm kop te og  kage, hvor du kan nyde roen og nærværet.

📅 Praktisk Information:

Tid: 15:00 – 18:00
Dato: 27. Oktoberr 2024
Sted: Yogaloftet på Skovgård, Lundager
Pris: 325 kr. via MobilePay til 91250946 – Din plads er sikret, når du modtager en bekræftelse fra mig.

  • Pladserne er begrænset til 8 deltagere.
  • Tilmeldingen er bindende, men du kan frit overdrage din plads til en anden kvinde, hvis du bliver forhindret.
  • Tag gerne en veninde med – sammen kan vi skabe en aften fyldt med nærvær, ro og velvære.
  • Kom som du er, iført behageligt tøj og måske et par varme sokker. Alt yogaudstyr findes på stedet, men du er selvfølgelig velkommen til at tage dit yndlings tæppe med.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en aften med fuldstændig ro, balance og efterårsmagi. 🌙🍂

Kærlige knus, Nicole

Dato 27. oktober 2024Tid 15:00 - 18:00Sted Lundagvej 25Kategori Begivenhed på Skovgård

Tilføj til Kalender