fbpx

 21-dage med Yoga

EN selvKÆRLIG REJSE HJEM TIL DIG

21-dage med yoga

En selvkærlig rejse hjem til dig.

Har du brug for et venligt skub for at vende tilbage til yogamåtten? Eller er du helt ny i yoga og søger hjælp til at komme i gang? Uanset niveau inviterer jeg dig til 10-25 minutters daglig yoga for at vække energien, overskuddet, og styrken i dig.

Tag det første skridt mod at gøre yoga til en kærlig vane.

Yoga er nøglen til at:

  • Mindske stress
  • Berolige nervesystemet
  • Skabe indre ro & balance
  • Styrke af krop og sind

Og bare roligt, vi tager det stille og roligt, så alle kan opleve magien ved at dyrke yoga hver dag.

Hvad kan du forvente.

 

🧘 Daglige Yoga e-mails: En daglig e-mail med dagens yogapraksisser inspireret af den kvindelige cyklus, naturen eller livscyklussen.

🌿 Varierede Yogastilarter: En skøn blanding af  styrkende Yoga Flow & blide yinstræk. Uanset om du er en erfaren yogi eller nybegynder, er du hjerteligt velkommen

📼 Inspirerende Videoer: 10-25 minutters videoer med yoga & meditation.

🧘 Kvindefælleskab: Lukket gruppe til spørgsmål og vejledning.

🌸Bonusvideo: Den bedste yogastilling til bedre søvn.

Yoga Rejsen starter: Når du har lyst.

Start din selvkærlige rejse i dag og gør noget godt for din krop og skab ro i sindet, så du får mere overskud i hverdagen.

Yoga er Magi.

Start din selvkærlige rejse i dag!

21 dage med yoga” handler om mere end fysisk bevægelse. Det er din rejse til en dybere forståelse af dig selv og din indre verden.

Er du klar til at starte din selvkærlige yogarejse?

To muligheder for at få adgang til 21 dage med yoga:

Det siger mine yogier

Her kan du se hvad eleverne fra mine yoga-klasser siger om mig. 

Mød din underviser

Yoga med Nicole

Mit navn er Nicole Piper Kjærgaard – og jeg vil være din personlige guide på din yoga-rejse. Jeg har over 20 års erfaring med med Yoga. Min mission er at inspirere og give kvinder modet til at genfinde forbindelsen til naturens rytmer, og finde ind til deres sande jeg, så de kan skabe et liv der føles rigtigt for dem.

Jeg er uddannet inden for 5-elements Yoga, og bruger både Yin Yoga, Restorativ Yoga, Hatha Yoga og Vinyasa Flow. Derudover er jeg certificeret Happiness- og Livscoach, uddannet Herbalist (moderne heks), og uddannet i MCA (Menstrual Cycle Awareness) samt yoga for stress og angst hos Bex Tyrer. Nå ja, og så har jeg også været på ‘Stræk Dig Til Velvære’ kursus hos Yvonne Hansen.

Hvis der er én sandhed, så er det: “Vi er naturen” – Ved at omfavne og lære fra naturen, kan vi komme i fuld kontakt med vores indre visdom, og leve det liv der føles sandt for os selv. Kom med mig på den her rejse mod at opdage hvordan det virkelig føles at være levende, lykkelig og fri.

10 gode grunde til hvorfor du burde blive medlem.

  1. Yoga for stress: Yoga er som en mini-ferie for sindet. Yoga kan hjælpe med at slippe af med stress & skabe indre ro og balance i en travl hverdag
  2. Smidighed og styrke: Efterhånden som du øver dig, vil du begynde at bemærke, hvordan din krop bliver mere smidig og stærkere.
  3. Mental klarhed: Efter en god yogasession føles dit sind mere klart og fokuseret. Det er som at rydde op i rod i dit hoved.
  4. Bedre søvn: Yoga kan virkelig hjælpe dig med at falde i søvn lettere og vågne op mere frisk. Det er som en naturlig sovepille uden bivirkninger!
  5. Fællesskab: Når du bliver medlem af Yoga & Kvindelig giver det dig mulighed for at møde kvinder med lignende interesser og skabe forbindelser på en dybere måde.
  6. Selvudvikling: Yoga handler ikke kun om fysisk praksis. Det er også en rejse med selvopdagelse og personlig vækst.
  7. Åndedrætskontrol: Gennem yoga lærer du at kontrollere dit åndedræt, hvilket kan være en uvurderlig redskab i stressende situationer.
  8. Sjov udfordring: Yoga kan være en sjov udfordring! At mestre nye stillinger eller forbedre din praksis giver en følelse af tilfredshed og stolthed.
  9. Indre fred: Yoga lærer dig at være til stede i nuet og finde fred indeni, selv når livet bliver hektisk.
  10. Bedre forbindelse til din krop: Gennem yoga lærer du at lytte til din krops signaler og behov, hvilket kan føre til en sundere og mere harmonisk forbindelse med dig selv.

Har du spørgsmål?

send mig en besked her